Recently we have harvested cucumbers.
We can’t eat all of cucumbers which were harvested soon.
I made cucumbers pickled in vinegar by easy recipe.
<Recipe>*don’t use salt*
1, cut cucumbers in the size of the bits.
2, Mix 2cups of soy sauce, 1cup of vinegar, a tube of mustard
and 300g of sugar (the amount of your choice.) in the bowl.
3, Put 1, into 2.
4, Put 3, into refrigerator for several days.
It is easy and good.
最近、キュウリがたくさん採れるようになり新鮮なうちに食べきれなくなったので
きゅうりのからし漬けを作ってみました。
作り方は、超簡単!!
きゅうりは、塩もみなしでOKです。
<作り方>
1、キュウリ2kgを一口大に切ります。(種は取り除きます。)
2、しょうゆ2カップ、酢1カップ、砂糖300g(お好みで^^)、練りがらしのチューブ1本を
ボールに入れ混ぜ合わせます。
3、2、に1、を入れます。(キュウリが全部つからなくても大丈夫です。)
4、3、を冷蔵庫に入れ数日経てば出来上がります。
とっても、簡単で美味しいので私のお気に入りになっています(*^^)v
クリックして頂けると、ありがたいです(*^。^*)
⇓ ⇓ ⇓